Liverpool vernieuwt!

Uitnodiging

‘Liverpool vernieuwt’, palliatieve zorg door de ogen van de longarts

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei 2023 organiseren wij opnieuw hét congres voor de longarts (i.o.) op het gebied van palliatieve zorg. Voor het eerst dit jaar richten wij ons niet alleen op de obstructieve longziekten maar is het gehele programma volledig vernieuwd met nu aandacht voor alle palliatieve zorg die de longarts in zijn vak tegen komt. Een palliatieve cursus dus voor ALLE longartsen en longartsen i.o.

Het is een praktijkgerichte nascholing, waarbij we u zoveel mogelijk handvatten geven voor symptoombestrijding en de communicatie met uw patiënt in deze levensfase. Dit doen we in plenaire sessies, maar ook in een aantal workshop in kleinere groepen, waardoor de interactiviteit in de cursus groot zal zijn. Ook is er een uur gereserveerd om casuïstiek uit uw eigen praktijk in te kunnen brengen en samen met ervaren collega’s te bespreken.

Opnieuw hebben we meerdere belangrijke sprekers uit de palliatieve zorg bereid gevonden de op de website genoemde onderwerpen voor hun rekening te nemen.

We nodigen u uit om in te schrijven voor ‘Liverpool vernieuwt’ en ontmoeten u graag half mei in Apeldoorn,


Kris Mooren, Femke van Vollenhoven, Gea Douma, Wim Kraak, Anne-Marije Buiter en Olaf Geerse

 

** Er zijn geen plekken meer beschikbaar voor physician assistants en verpleegkundig specialisten **