Liverpool vernieuwt!

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor ‘Liverpool vernieuwt’, palliatieve zorg door de ogen van de longarts.

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expertise Obstructieve Longziekten.

Door uzelf aan te melden verplicht u zich tot het voldoen van het inschrijfgeld. 
Annulering wordt verrekend door Stichting RoLeX. 

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en een factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan even een mail op info@stichtingrolex.nl of info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail. S.V.P. niet dubbel aanmelden!

De betaling van het cursusgeld dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL95 RABO 0306 2359 78 t.n.v. Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expe, o.v.v. het factuurnummer.

 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

Status

Werk

Factuurgegevens

Uw factuur wordt automatisch samengesteld. Uw naam en adresgegevens, zoals bij persoonsgegevens ingevuld, zullen hiervoor gebruikt worden. Wanneer u een andere tenaamstelling op de factuur nodig heeft kunt u dat hieronder invullen. Als u op een later tijdstip nog wijzigingen in de factuur nodig heeft worden daar administratiekosten voor in rekening gebracht. (€15.-)

Bijzonderheden

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.